Nova muha - užali in zakleni!

Ime pove vse!
Odgovori
Uporabniški avatar
Quadgirl
Mojce
Reactions:
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Nova muha - užali in zakleni!

Odgovor Napisal/-a Quadgirl » 09 Nov 2006, 07:50

:evil: Konkretno to leti na temo - Adly - različne slikice; enaka obstaja tudi za Barosse, ki ni zaklenjena, za ostale znamke je pa še ni, ker so njihovi lastniki premalo agilni, da bi poskrbeli za to, imajo pa čas SRATI po drugih temah, pisati čisto off topic in se potem skrivat za administratorjevo kiklo, ko stvari postanejo malo vroče
ops, admin smo že off topic, prepreči prosim to nasilno dejanje prvih dveh omenjenih lastnikov
Na podlagi slik malce bolj spedenanih Adly-ev ni mogoče in nihče niti noče zaključiti:
-lastnik Barosse=šminker
-lastnik Adlya=duvator
--vsi ostali lastniki atv-jev...
še najmanj pa bi takšne bedastoče pričakovala od osebe, ki bi nam mogoče kdaj priskočila na pomoč..... :help:

Če nekdo iz čistega veselja, porabi veliko časa, da seznanja ostale člane foruma in goste, z novostmi, delom, ustvarjalnostjo ljubiteljev ATV-jev, bodite vsaj toliko fer in mu pustite da dela dalje, kaj se ve, morda bi mu pa rad kdo priskočil na pomoč, pa tolče na zaklenjena vrata ](*,) !!!

Slika
Adly 300S crossroad

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kraj: IG
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 09 Nov 2006, 13:01

Ti dam povsem prav. Evo rešitev je že narejena.

Slikice in nedolžni komentarji so lahko na: http://offroad.wbc.si/forum/viewtopic.php?t=399

Vsi ostali komentarji, borbe, vojne pa so na: http://offroad.wbc.si/forum/viewtopic.php?t=426

Upam, da ne bo preveč mrtvih... :lol:

WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to! :twisted:

Uporabniški avatar
Dr.M
Član kluba
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Dr.M » 09 Nov 2006, 15:24

men se je pa nerodno ukvarjat sploh z osebami, ki sodijo druge po sebi...

ja mogoce res ne hvalim vsak dan vsem ki jih srecam svojga atvja, ker se mi zdi to skrajno otrocje, ampak nekateri to dejansko delajo, potem pa samo namignes, da bi se lahko mal umiril, te pa oznacijo za zapostavljenega.
res se mi glupo zdi, da more vedno pri vsaki stvari nekdo bit pametn in pokvarit use skupi.
torej, hvala vsem za lepo druzbo, ampak od zdej, se bom drzu bolj zase (pa z Bostjani).

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 09 Nov 2006, 18:38

Opa teb so Boštjani všeč? :lol: Kaj ko bi se ti s kakšnimi Boštjankami družil :lol: :lol:

Moje mnenje, ki ga polagam vsem na srce: ne jemljite vsega skupaj preveč resno - vse skupaj kar se dogaja na forumu je stvar črk in besed in je napisano v nerealnem svetu. Če bi se vsak razjezil za vsak namig, stavek, besedo namenjeno proti njemu ali njegovemu mišljenju, kam bi pa prišli? Poglejte si kdaj pa kdaj komentarje na 24ur.com - tam so šele hudi.
Tukaj pa je stvar kar obvladljiva - zaenkrat. Še noben se ni "krvau useknu" bi rekl Ižanci....

Tko, da ko nekaj preberete - ne prec mislt, da je to 100% resno mišljeno.
Mogoče pa je mišljeno kot hec, provokacija, .... kar v večini primerov to tudi je.
:heart: :heart: :heart:
Mejte se radi!!!

WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.

Uporabniški avatar
Dr.M
Član kluba
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Dr.M » 09 Nov 2006, 18:50

Bostjani nikol ne podjebavajo. To je to.

Uporabniški avatar
Quadgirl
Mojce
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Quadgirl » 10 Nov 2006, 07:41

Branko - =D>
te pa lepo prosim, da se drugič ne prenagliš z zaklepanjem tem; nekaj so neumesni komentariji, ki se jih da izbrisati, premakniti, etc. nekaj pa tema in pisanje nanjo...
Dr_M- :???:

Slika
Adly 300S crossroad

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 10 Nov 2006, 16:12

Se opravičujem lastnikom omenjenih ATV-jev.Sem mislil,da bodo bralci in lastniki razumeli šalo ("sem mislil" in pač tudi zmotil).Zato še enkrat opravičilo.

Uporabniški avatar
Bučko
Mojce
Reactions:
Kraj: Janče DB
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bučko » 11 Nov 2006, 13:27

Očitno nekateri jemljejo določene(šaljive) komentarje preveč resno in osebno.... :shock:

Podpis: Sminker :P :D

Slika
Barossa SH 250 SE

Uporabniški avatar
Dr.M
Član kluba
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Dr.M » 11 Nov 2006, 13:42

jest bi se pa z jakom zelo strinju glede razdelitve dolocenih znamk, dodal bi pa se, da so nekateri uporabniki dolocene znamke precej zajedlivi...

Uporabniški avatar
Quadoid
Član kluba
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Quadoid » 12 Nov 2006, 20:36

Že nekaj dni nisem nič pisal na forum, ker sem trenutno resnično zasut z delom, pa še nekaj dni sem bil z doma. Tako da prihaja tale post malce pozno, pa vendar...

@Dr_M:
Naj ti kot prvo povem, da se nikakor nisem strinjal s tem, da je Quadgirl sploh objavila ta post, ker sem se bal, da bo vse skupaj pripeljalo do še večje jeze in prepirov, ki ne vodijo nikamor. In pri nekaterih žal tudi je, čeprav si nisem mislil, da boš to ti. Samo toliko, da pač veš, da ta tema niti približno ni moje maslo.Če bi hotel, da se odpre tema Adly sličice nazaj, bi osebno to storil na drug način...(Branko :axe: :lol: :lol: )

Kar se tiče o tvoji pripombi, da pretirano in otročje hvalim Adly-a, lahko rečem, da resnično veliko pišem o Adly-ih, zato ker bi rad, da bojo morebitni bodoči lastniki Adly-ev, nekaj imeli od mojih postov in konec koncev tudi od tega foruma. OK, kdaj me pač malce zanese in ga začnem tudi pretirano hvaliti. Ampak zadeva ne bi izpadla tako kot je, če bi tudi ostali lastniki ATV-jev, malce več pisali o svojih znamkah in modelih, pa pač ne. :k: :k: In potem je postov o Adyl-ih nesorazmerno veliko glede na ostale znamke. Ampak ponovljam, to ni hvaljenje.

Kar se tiče moje pripombe o "zapostavljenosti", ki je itak letela na tvoje vozilo in ne nate, naj ti pač povem, da je to moj (priznam) neumen odgovor na tvoj neumen "Adly fanatic club". Bodi prepričan, da sem takoj dojel, kaj mi hočeš povedati in tudi kaj mi kasneje hotel povedati "med vrsticami" Jaka. Tudi sam se že napisal nekaj opazk, ki prav gotovo niso bile po godu ostalim lastnikom ATV-jev, največ Barossam. Zato sem prej ali slej pričakoval, da bom kontra opazke dobil tudi jaz. In tudi sem jih. Toda nisem bil niti približno užaljen, če si mi sicer v hecu, vrgel naprej, da sem Adly-fanatic in tudi Jaku nisem zameril, če mi je napisal, sicer tudi v hecu, da sem duvator. Ne užaljen, temveč jezen :x pa sem bil, zaradi tega kar je že napisala Quadgirl. Ker se je zaprla tema Adly-različne slikice, ki nima popolnoma nič s tem, kar smo si napisali mi med sabo.

Še sedaj mi ni jasno :???: zakaj si iz vse te zgodbe sedaj najbolj užaljen ravno ti. Misli sem, da se zavedaš, da če napišeš provokacijo,da bo odgovor ravno tako provokacija. Poudarjam mislil in zmotil, kot je že napisal Jaka, zato se ti opravičujem. Da, prav si prebral, nisem tako otročji, da se ne bi bil sposoben opravičiti nekomu, ki sem ga užalil, pa čeprav tvoje opazke na nas lastnike Adly-ev, kar "letijo" od tebe. Tako, da me malce zanima, kako bo to šlo iz tvoje strani...

Pri izrazu "hvala za družbo" :beer: pa te prosim, da bodi realnejši. Sam veš, koliko smo se mi družili. Na tiste daljše ture, na katere smo se menili,tukaj na forumu, tebe ni bilo. Ko pa ste se z "Boštjanovimi" vozili po Ljubljani, pa se niste nikoli (oziroma samo enkrat se je to res zgodilo, pa še to na pobudo Jureta) oglasili pri nama ali naju vsaj poklicali na kakšno skupno furo. Tako, da se ne poslavljaš od neke grozne družbe, ker ji niti nisi dal resne priložnosti, da bi jo spoznal....

Podpis: Hondoid alias duvator :P :lol: 8)

Nič več ne sanjam že vozim... 8)

Uporabniški avatar
Drago
Član kluba
Reactions:
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Drago » 12 Nov 2006, 22:27

No, pa jo mamo. Tretjo svetovno vojno namreč. Sej je blo samo vprašanje časa. :lol:

Nekateri res jemljete zadeve, napisane na forumih, preveč resno. To ni RL! Forumi so namenjeni pomoči uporabnikom in izmenjavi mnenj. Če nekdo trdi, da je njegov najboljši, še ni rečeno, da se vsi strinjam(j)o s tem. Med pametnimi ljudmi se operira z argumenti, ne pa z nekimi osebnimi ocenami. Še najslabše pa so diskvalifikacije in žaljenje sogovornikov, zaradi pomanjkanja argumentov.

Če komu kakšna tema ni všeč, ker so se v njej zbrali zagovorniki določene znamke, naj jo mirno preskoči in odpre svojo temo. V korist vseh bi bilo, če bi vsak realno napisal dobre in slabe strani svojega štirikolesnika.

PS: Upam, da ne bo to pisanje kdo smatral kot napad nase.

PPS: vojna se je končala brez mrtvih :rrr:

Slika

Uporabniški avatar
Dr.M
Član kluba
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Dr.M » 13 Nov 2006, 18:53

in nakoncu jest izpadem bad guy...

ja...

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 13 Nov 2006, 19:19

Kot prvo se oproščam neaktivnosti na forumu. Menjavam službo in mi vzame kar nekaj časa. Ko sem prebral tele poste bi se z določenimi rad pomenil v živo, seveda če se bodo strinjali. Iz enih osnovnih klasičnih zaj..., katerih tudi v mojih postih ne manjka se vlečejo taki zaključki in to celo tukaj na forumu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Dr_m - Če je rešitev ta, na katero si opozoril potem lahko samo rečem hvala za rože.
Se pa v večini strinjam s Hondoidovim, Dragovim zadnjim postom. Kar se pa tiče tega da je voznik Adly-a duvator, se pa lahko doda v oklepaj še moje ime.
Adly-duvator(Jure) :D

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

Uporabniški avatar
Dr.M
Član kluba
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Dr.M » 13 Nov 2006, 20:30

no potem si pa nimamo vec kej za povedat, ce ste (skoraj) usi proti men.

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 13 Nov 2006, 20:55

No sej se nobena juha ne poje tolk vroča k se skuha. :lol:

Pomoje bi blo dobr organizirat en paintball pa se tam zmenmo?

WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.

Uporabniški avatar
Bučko
Mojce
Reactions:
Kraj: Janče DB
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bučko » 13 Nov 2006, 21:04

Kdaj bo paintball?? :D

Slika
Barossa SH 250 SE

Uporabniški avatar
Quadgirl
Mojce
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Quadgirl » 14 Nov 2006, 09:58

Fantje...
:axe: nasilje NI rešitev... [-X

:lol: :heart: MAKE LOVE, NOT WAR! :heart: :lol:

Slika
Adly 300S crossroad

Uporabniški avatar
el.presidento
ON™®
Reactions:
Kraj:: Ivančna Gorica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a el.presidento » 15 Nov 2006, 19:27

Kaj nej rečem? Mate pa cajt, hehe...

V glavnem, dejmo se zment za eno skupno GOZDNO turco... zdej mam ta prave gume gor za v hosto... :twisted:

Kak predlog kje bi jo izvedli? Litjani imajo baje zanimive proge... je še kdo za ta konc?

www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 15 Nov 2006, 22:56

Paintball s quadi :smeeeh: :bang:

Pol bi bil jest z buggijem v prednosti ....

Z Blažem bi se ziher dal zment za plac + paintball + zraven je kar dober teren za furco ali dve - pa še opuščena cross proga je čist zraven....

WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.

Uporabniški avatar
el.presidento
ON™®
Reactions:
Kraj:: Ivančna Gorica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a el.presidento » 15 Nov 2006, 23:05

Ja ti bi recimo lahko dal paintball brzostrelko na buggija, hehe... :smeeeh:

www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 19 Nov 2006, 09:27

Kaj mu pomaga brzostrelka, če bom pa jaz imel Mojco zadaj :D

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

Uporabniški avatar
Quadoid
Član kluba
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Quadoid » 19 Nov 2006, 11:03

Moja je pa bolj škrt pa hoče met dvoje v enem izpuh+paintball venom gun :shock: :lol: ;) :

Slika

Z Boštjanom se že menmo, da nam marvinga vzame nazaj pod garancijo... :smeeeh:

P.S: Branko, kdo pravi, da je tista kros proga zapuščena.. :volan: ;)

Nič več ne sanjam že vozim... 8)

Uporabniški avatar
Quadgirl
Mojce
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Quadgirl » 20 Nov 2006, 09:37

Ali dvoje v enem-izpuh+paintball venom gun, ali bom pa bolničarka :lol:

Slika

Slika
Adly 300S crossroad