Ze kar nekaj časa spremljam forum in prebiram poste sedaj pa tudi sam pišem za pomoč, glede nakupa drugega 4kolesnika. Sedaj si trenutno lastim že nekje 3 leta Bashana bs250-9 , sedaj pa se odločam za nekaj močnejšega že zaradi kakšnih daljših tur na Roglo ,Pohorje in tukaj okrog.
En čas mi je bila v velikem interesu kakšna Yamaha Rapror 660 ali pa 700, pa so homologirane kar drage.
Sedaj pa sem začel še tud prebirat po forumu in zasledil zelo dobra mnenja glede Apache LRX450 sport ali pa Polaris Predator 500 ,ki sta po mnenjih drugih kar dobra za nekaj manjšo ceno.
In me malo zanjima konkretno kerega se bolj splača kupit kateri je boljši pa kako je z popravili , in z samo močjo motorjev enega in drugega.
Zainteresiran pa sem vseeno nekako za tega Polaris Raptorja 500
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6351800
že zaradi možne registracije in pa homologacije za 2 osebi , in me zanjima če je komu poznano kakšna zgodovina motorja ali pa je bil celo kateri iz foruma lastnik tega motorja. da bi lahko s prve roke povedal kako s odnese motor kajti , če bi bil vredu bi si ga šel pomoje drug tede kaj ogledat kar z prikolico na avtu v slučajo da bi bil vredu.