Za prvega ATV-ja sem gledal nekaj okrog modela MXU 250, v oči pa mi je padel tudi KXR250..zanima me sama razlika med tema dvema atv-jema..vbistvu sej se že na videz vidi da je KXR250 manjša zadeva, ampak zanimajo me bistvene prednosti enega in drugega. Denimo z zadevo bi se kdaj rad peljal tudi pozimi, če bi šlo po kakšnem Pohorju tolk boljše. Ubijalskih brzin ne pričakujem, zato tud kupujem nekje v tem rangu če me piči da kupim močnejšega da lahko tega še vedno prodam. Torej maximalno 250-300kubičnega z zmerno porabo, le sam se ne morem odločiti ali vzeti kxr ali mxu varianto predvsem po uporabnosti. Kakšna mnenja, občutki iz prakse? Kako je z enim in drugim pozimi, v dvoje, na cesti, offroad? Kymco sem dal zgolj kot primer, nekaj sem gledal tudi SYM quadlanderja, ter ostale znamke v tem rangu. Adli, E-ton, ipd.
Najlepša hvala za vaše odgovore
ps. avto.net sem prečesal, in se v tem rangu najde kar nekaj zanimivih, predvsem tistih ta manjših(KXR)-športna verzija, čeprav se po izgledu in uporabnosti bolj nagibam k MXU modelu..zato me tud zanimajo vaše izkušnje, in mnenje poznavalcev ki se v zadeve spoznate. Lp
sem pa spremljal par tem o vaših furah, rogi, bif, jay in ostali svaka čast mojstri