nakup novega quad
Re: nakup novega quad
beno5, se ti ne zdi, da na veliko pišeš pod neustrezno temo?
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Street Fighter Quad Team Slovenia
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Že dolgo me ni bilo na forumu,kilometri se nabirajo in še vedno so obcutki fantasticni.Pred par dnevi sem vozil BRP max 500.Lepo tece lahkotno servo dela super.Da se peljati zelo hitro kar je lahkoten in vodljiv,sploh ne moraš razmišljat koliko dodajaš gas.Ne bi se ga branil in z veseljem bi ga še malo vec testiral ce bo prilika.Primerjava do 800 BRP sploh ni mogoca to so dva razlicna svetova.Da me gdo ne bo narobe razumel 500 v hitrosti lahko drži korak z velikim bratom,ampak tisti obcutek sirive moci ko prideš v ovinek in postaviš zadnji konec pocez in te dobesedno izstreli iz ovinka tega tukaj ni.Kakorkoli sigurno bi krepko prej obvladal vse tehnike z 500 kot z 800 i prehod na velikega brata bi bil dosti lažji.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Pravijo, da 500 je dovolj, ko imas v glavi razciscene pojme 
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Ne se ne strinjam za mene apsolutno premalo užitka,odvisno kakšen tip si in kaj te zadovoljuje.Ce bi jutri kupoval ce je možnost finacijska samo 800 ali vec.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Kaj pa je pravzaprav užitek? Tiščat na gas skozi ovinek?....drugače pa za vsako terensko vožnjo je 500 več kot dovolj, če ga znaš uporabljat. Za vsako potovanje, avanturo, potepanje itd itd je 500 dovolj, kar je že dokazano in kot lastnik 800-ke zagotavljam, da 500-ka nima nobene težave z sledenjem večji kubikaži. Le za dirke potrebuješ več.
Ampak pri nas je veliko junakov z veliko kubiki in premalo poguma za dirke.
Je pa fino da je na razpolago več kubikov in več moči. Vsi pridobijo....trgovec, država in ego.
Ampak pri nas je veliko junakov z veliko kubiki in premalo poguma za dirke.
Je pa fino da je na razpolago več kubikov in več moči. Vsi pridobijo....trgovec, država in ego.
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
650 je vrh glave..oziroma ima še neizkoriščene rezerve za vse vožnje..vozil sem tisočko in to se sploh neda normalno peljat..po terenu je 500 vrh glave verjetno..ker 650 ko jo imam je ne izkoristiš..tak da tudi moje mnenje je da več kubikov za delovni motor je brezveze..ker ne rabiš nikoli..po cesti je pa druga pesem..ampak debata je o 4ciklu in ne avtu ali enosledniku..
- gregor.dolenec
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Kamnik okolica
Se pridružim mnenju Bif-s in Bugimajstra. Imam AC in Linhaja pa nimam kmetije,a oba veliko uporabljam za delo v gozdu. Nekje sem že napisal,da mi je z linhajčkom lažje delat v gozdu in tudi moči je dovolj. Res je z AC več adrenalina po makadamu, vendar se moramo zavedati, da tudi drugi uporabljajo ceste ali poti,zakaj bi izvival grde poglede in jezo ostalih.
Za normalno vožnjo, pa naj bo za po terenu,delo ali izlet sem tudi jaz mnenja, da je tam okoli 500 dovolj.
Za normalno vožnjo, pa naj bo za po terenu,delo ali izlet sem tudi jaz mnenja, da je tam okoli 500 dovolj.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
beno5 napisal/-a:Naj bo tako tudi ce ni.

Ce bi imela outlander 500 in 1000 enako ceno, bi vsi rabili 1000;)
Sj renault clio 1.2 je tudi dovolj mocan, da se pelje po omejitvah na cesti. Vec kot 1.4 nihce ne rabi.
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
jaz sem imel za tisočko cekine pripravljene..ampak po probni vožnji sem si premislil in raje vzel 650.tako da..tisočke ne vzamem četudi bi bila enaka cena z 650-ko
Ne vem kam pelje ta debata,na jugu bi rekli sto ljui sto cudi.Napisal sem da je 500 dober stroj, ampak dalec od tega kar mene veseli.Ne me narobe razumet nismo vsi enaki in hvala Bogu da je tako.
Ne vem kam pelje ta debata,na jugu bi rekli sto ljui sto cudi.Napisal sem da je 500 dober stroj, ampak dalec od tega kar mene veseli.Ne me narobe razumet nismo vsi enaki in hvala Bogu da je tako.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Usi bi radi neki na hitro zaključil pogovor [WINKING FACE]
Poslano z mojega LG-D855 z uporabo Tapatalk
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Kaj čmo, ko pa nam babnce skoz pizdijo, da kar naprej čepimo za compom...Bogomolka napisal/-a:Usi bi radi neki na hitro zaključil pogovor [WINKING FACE]
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Haha zato sem si sam zrihtal na telefonu haha